Huset skall enligt uppgift vara byggt 1870. 1992 startade en renovering av huset då man drog in el och vatten i huset.
Vi köpte stället 2003 och renoverar även vi. Det första vi tog tag i var att renovera köket och det har verkligen blivit ett härligt rum att vara i.

Under sommaren 2007 renoverades det på övervåningen, gjort ett nytt rum till Amanda, och Douglas har fått flytta in i Amandas gamla rum.

Golv i Amandas blivande rum Golv i "kontorsdel" Amandas nya rum Dogges rum Dogges rum

En helg i november 2007 hade vi hjälp av Johnny att riva ut gammalt golv, isolera och lägga in nytt golv i vår "trapphall". Den har varit väldigt kall sen vi flyttade in och en dag tidigare i höstas rev Stefan nyfiket bort en fotlist, och till sin förvåning såg han rakt ner i grunden... Inte så konstigt att det varit kallt... ingen isolering alls på en del av golvet. Nu är det dock mycket bättre och laminaten är utbytt mot härligt trägolv! Nu ska vi "bara" måla vitt och sätta upp en dörr under trappan så vi får lite mer förvaring.

Enkelt trägolv under trappan utan isolering Gammalt laminatgolv Rivning Rivning Nytt golvspån
   
Nytt golv uppifrån Nytt golv från badrum Nytt golv från verandan    

Sommaren/hösten 2009 byggde vi ut vår tvättstuga till "mud-room", med tvättstuga, massor av förvaring och en gästtoalett. Även badrummet helrenoverades, och vi satte in vattenburet värmesystem och vedpanna. Nu kommer renoveringarna vara av det mindre måttet i några år... Bilder från förra årets renoveringar finner ni i Bloggen så länge.